top of page

Relatietherapie

Samen kom je er niet (goed) meer uit. Jullie zitten vast in bestaande patronen en begrip voor elkaar is ver te zoeken.​ Je voelt je vaak gekwetst, afgewezen en niet begrepen.
 

Relatietherapie helpt je om weer tot elkaar te komen, de verbinding te herstellen, de toegangsdeuren naar liefde te openen.

Hoe werkt relatietherapie?

Weer gelukkig in je relatie

Inmiddels weten we dat het heel logisch is dat partners in relatieproblemen terechtkomen. In je relatie ben je namelijk het meest kwetsbaar. Je relatie brengt je (onbewust) terug naar je eigen kwetsbaarheid en de behoefte aan liefde voelen. Als daar iets in gebeurt met degene die je het meest liefhebt, dan kom je in opstand of vertwijfeling.

Omdat je partner vanaf dit moment juist spanning bij je oproept, waar je eigenlijk nabijheid en verbinding wilt voelen, is het lastig om hier met z’n tweeën uit te komen. Je wordt eigenlijk continue getriggered door elkaar, zonder dat je dat wil.

Relatietherapie helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit en seksualiteit te verbeteren. Daardoor zijn er minder ruzies, onbegrip en eenzaamheid. En ontstaat er vrijheid en meer energie om samen te genieten.

 

Iedereen is welkom ongeacht gender en/of seksuele oriëntatie.

Ik ben opgeleid als EFT relatietherapeut. Emotional Focussed Therapy (EFT) is evidence based; onderzoek toont aan dat deze methode werkt. Het is een efficiënte vorm van therapie. Sterke banden met dierbaren bieden kracht bij tegenslagen en geven betekenis aan het leven.

download.jpg
bottom of page